Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom a moderátor. V gastronomickém světě má své pevné místo více jak 35 let, u laické veřejnosti se nejvíce proslavil díky pořadu Ano, šéfe!
V roce 1989 emigroval nejprve do Nizozemí a poté do Austrálie, kde strávil celkem 3 roky. V restauraci La Guillotine v Adelaide působil jako šéfkuchař. Po návratu do České republiky postupně pracoval na stejné pozici v Praze v hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS nebo Marriott. V současnosti provozuje restaurace Café Imperial, Divinis a poslední dva roky i Next Door by Imperial v Praze.
Učil na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze, má vlastní produkční agenturu a nakladatelství. Jeho kurzy vaření patří k nejpopulárnějším a nejoblíbenějším. Setkání s charizmatickým Zdeňkem patří k velkým zážitkům, ať už jste profesionální kuchař nebo jen amatérský nadšenec.
Zásadní pravidlo Zdeňka Pohlreicha zní:
“Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně”.
Firma Chef Works vyrábí a distribuuje pracovní oblečení více než 45 let. Během tohoto období jsme se snažili zůstat věrní svému poslání, poskytovat svým zákazníkům výrobky nejvyšší kvality za rozumnou cenu. Náš cíl je úplná spokojenost našeho zákazníka a splnění představ kvalitního pracovního oblečení, jeho stylovost, kvalita a pohodlí na pracovním místě. Naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitního a módního materiálu, dotvořeny výjimečnými detaily. Přinášíme klasický profesionální vzhled, charakteristický styl a kreativní smysl.
Značka Chef Works je lídr na globálním trhu ve výrobě a distribuci pracovního oblečení pro Gastro průmysl.
Teatender alias specialista na čaj, přináší již více než 14 let na pole klasické gastronomie neotřelé a inovativní způsoby a postupy práce s čajem. Od roku 2013 vytváří systematické vzdělávání o čaji na gastronomických školách ve spolupráci s Českou barmanskou asociací, kde se stal roku 2014 oficiálně 1. licenčním lektorem v tomto oboru. Čajové problematice se nyní věnuje přes 10 hotelových škol po celé ČR. Od roku 2019 je lektorem Makro Akademie, kde vede kurzy pro širokou laickou i odbornou veřejnost v servírování čaje v gastronomii 21. století. Organizuje česká nominační kola světové soutěže TEA MASTERS CUP INTERNATIONAL, který v roce 2017 se svým reprezentačním týmem naprosto ovládl získáním dvou zlatých medailí ze čtyř soutěžních disciplín. Jeho doménou je moderní gastronomie, do níž vnáší svá originální čajová menu.
Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 a 2017 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR a dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Po dosáhnutí 18 let začal více cestovat po Evropě a zúčastnil se různých cukrářských kurzů vedených nejlepšími z oboru a pár krátkodobých stáží.
Nyní se Vlad věnuje lektorství cukrářských kurzu v cukrářské akademií IPPA, konzultováním pro podniky vytvářením nových receptů a dezertů.
Hanny je herec, moderátor, zpěvák a improvizátor. Člen divadelní improvizační skupiny Impra s níž je i držitel tři Thálií z roku 2015. V létě zkoušel v divadle v Srbsku a nyní se připravuje na další tři české premiéry, které proběhnou do konce roku 2018. Má svůj vlastní pravidelný podcast Tvoje Role. Krom umělecké činnosti pořádá pražský festival JežFest. Ve svém rodném městě připravuje Šumperský Majáles a mimo to navrhuje novou kolekci oblečení.
Mám dlouholeté zkušenosti z vrcholového managementu v oblasti 5* hoteliérství a služeb a s vedením a motivací lidí. Mé profesní zkušenosti začaly prací na recepci, v business centru a pokračovaly v obchodním oddělení, abych nakonec zakotvila v managementu jako obchodní a marketingová ředitelka a posléze jako generální ředitelka hotelu Paříž a pár let na to i jako regionální ředitelka v nadnárodní cateringové společnosti Aramark. Mohu tedy nabídnout celou paletu zkušeností, o které se velmi ráda podělím, a která zahrnuje jak hotelový, tak restaurační provoz a jejich management.
Protože pracuji také jako certifikovaná koučka, ráda školím jak tvrdé, tak i měkké dovednosti a vždy se zaměřuji na zvyšování lidského potenciálu a osobní rozvoj skrz motivaci, kterou vnímám jako klíčovou, a která nás následně a zcela přirozeně vede k zvyšování výkonnosti a osobní spokojenosti.